بلاگ شخصی مصطفی کلانتری فرد

بلاگ شخصی مصطفی کلانتری فرد

ماجرای راه اندازی بلاگ شخصی مصطفی کلانتری

ماجرای راه اندازی بلاگ شخصی مصطفی کلانتری

۲۴ تیر ۱۳۹۹
| توسط مصطفی
| 16056بازدید
| ۲ دیدگاه

ماجرای راه اندازی بلاگ شخصی مصطفی کلانتری

سلام دوست خوبم. این اولین پستی هست که من در این بلاگ منتشر میکنم. توی این پست قصد دارم کمی از خودم و زمینه فعالیتم بنویسم و اینکه اصلا چی شد تصمیم به راه اندازی بلاگ شخصی گرفتم.


کمی درباره من

من مصطفی کلانتری فرد، دارای مدرک تحصیلی فوق دیپلم کامپیوتر از دانشکده شهید باهنر شیراز هستم.

با توجه به علاقه زیادی که از دوران نوجوانی به کار با کامپیوتر داشتم، زمان انتخاب رشته تحصیلی تصمیم ورود به رشته کامپیوتر رو گرفتم. علاقه و عجله من برای ورود هرچه سریعتر به بازار کار، باعث شد ورود به هنرستان رو انتخاب کنم.

در دوران هنرستان به کدنویسی علاقمند شدم و به سراغ یادگیری زبان های تحت وب رفتم و یادگیری html و css رو شروع کردم. مدتی بصورت تمرینی چند سایت ساده رو طراحی و پیاده سازی کردم و برای اینکه بتونم سایت هایی با گرافیک جذاب تر رو پیاده کنم، همزمان یادگیری فتوشاپ رو شروع کردم.

بعد از پیاده سازی چند سایت برای خودم و دوستانم، بالاخره در دوران دانشگاه موفق شدم اولین پروژه طراحی سایت رو بگیرم. اینجا بود که من برای ارائه نمونه کارها و دریافت پروژه های جدید به یه برند نیاز داشتم. برند زرافه رو با شعار یک سر و گردن بالاتر انتخاب کردم و با دامنه zarrafeh.net فعالیت رسمی خودم رو شروع کردم.

بعد از دوره کاردانی، برای مدرک لیسانس وارد دانشگاه غیر انتفاعی زند شیراز شدم. اون زمان تقریبا جایگاه خودم رو در بازار کار پیدا کرده و حجم پروژه های دریافتی من به قدری زیاد بود که برای رسیدن به دروس دانشگاه مجبور به رد کردن خیلی از پروژه ها بودم! اما من این کار رو نکردم و تصمیم به انصراف از دانشگاه گرفتم 😁

من هنوز یه مانع بزرگ برای شروع فعالیت تخصصی و حرفه ای خودم داشتم! پس خیلی سریع برای رفتن به خدمت سربازی اقدام کردم و حدود 2 سال خدمت رو پشت سر گذاشتم و دوباره و با قدرت بیشتر به برنامه نویسی و طراحی وب سایت پرداختم و تا این لحظه سعی کردم هیچ مسیری بجز برنامه نویسی و فعالیت های حوزه وب رو پیش نگیرم.

در اواخر سال 97 بود که به واسطه یکی از مشتریان زرافه، یه ایده استارتاپی به شتاب دهنده کوانتوم شیراز معرفی کردیم و بعد از گذروندن مراحل ارائه و ارزیابی، برای شروع دوره پیش شتابدهی در کوانتوم مستقر شدیم و با توجه به شرایط پیش اومده، تصمیم به تعطیلی دفتر زرافه گرفتم.

توی شتاب دهنده کوانتوم با مشاوره منتورهای خوب اونجا، چند باری تصمیم به تغییر ایده گرفتیم یا اصطلاحا Pivot کردیم. اما در نهایت با وجود تلاش های بسیاری که داشتیم، استارتاپ رو شکست خورده اعلام کردیم و تصمیم به ترک کوانتوم گرفتیم.

اینجا نقطه ای بود که من باید به خودم میومدم و یه تصمیم جدی میگرفتم!

ماجرای راه اندازی بلاگ شخصی مصطفی کلانتری فرد

دفتر کار رو تعطیل کرده بودم! کلی پروژه طراحی سایت رو رد کرده بودم و هیچ پروژه ای برام باقی نمونده بود! از طرفی اصلا دوست نداشتم دوباره به دریافت پروژه های مختلف وب سایت برگردم و شروع به سر و کله زدن با هر نوع کسب و کاری کنم (اونایی که بصورت فریلنسری کار میکنن خوب میفهمن چی میگم 😉)

چند روزی با خودم کلنجار رفتم که حالا باید چکار کنم! تا اینکه آموزش هایی که در کوانتوم دیده بودم باعث شد یه ایده جدید به ذهنم برسه و تصمیم به راه اندازی یه استارتاپ جدید، اما کم ریسک بگیرم!

این استارتاپ رو با نام وب روبیک و با دامنه Webrubik.com شروع کردم. وب روبیک از ابتدا قرار بود یه مرکز دانلود فایل تخصصی برای طراحان و توسعه دهندگان وب بشه. بنابراین فعالیت وب روبیک از ابتدای سال 98 رقم خورد و شروع به قرار دادن انواع فایل های رایگان و غیر رایگان در وب روبیک کردم.

برای رشد هرچه سریعتر وب روبیک، به سراغ یکی از منتورهای خوب کوانتوم به نام محمد امین نوبخت رفتم و با کمک و راهنمایی هاش موفق شدیم وب روبیک رو به جایی که الان هست برسونیم. شاید بد نباشه بدونید محمد امین نوبخت حالا یه فرد کلیدی و هم‌بنیان گذار وب روبیک هست و از این بابت فوق العاده خوشحالم 😊

توی این بازه زمانی با استخدام چند نیروی برنامه نویس و طراح وب، موفق به جمع آوری بیش از 60 نمونه کار از انواع وب سایت در رزومه خودم و زرافه شدم.

تلاش من برای تبدیل شدن به یه برنامه نویس و توسعه دهنده وب، دلیلی بر یادگیری حرفه ای برنامه نویسی سمت کاربر و تسلط بر jQuery، CSS3، HTML5 و Bootstrap4 شد. علاقه من به برنامه نویسی سمت سرور، من رو به یادگیری زبان PHP و در ادامه فریم ورک قدرتمند Laravel وادار کرد. همچنین یادگیری کار با فتوشاپ و Adobe XD و طراحی رابط کاربری انواع وب سایت در این دوران، باعث شد من به یک برنامه نویس Full-Stack تبدیل بشم.

از مزایای دنیای برنامه نویسی میشه به این مورد اشاره کرد که شما هرچقدر هم یاد بگیرید، باز هم مطالبی برای یادگیری وجود دارن. در حال حاضر بیشتر تمرکزم روی طراحی و توسعه انواع قالب و افزونه سیستم مدیریت محتوای وردپرس هست و همزمان به فکر شروع یادگیری تجربه کاربری یا UX هستم.


هدف از راه اندازی این بلاگ

توی مسیر پر پیچ و خمی که تا امروز پشت سر گذاشتم با افراد زیادی مواجه شدم که شاید یه زمان انگیزه و پشتکار من رو داشتن، اما به هر دلیلی دست از تلاش برداشتن و ناامید شدن. خیلی از افراد به دلیل ابهاماتی که پیش رو داشتن! خیلیا به این دلیل که هیچ شخص متخصصی در اطرافشون نبوده که زمان مواجهه با مشکلات راهنماییشون کنه یا به هر دلیل دیگه! اصلا شاید شما هم جزو این دسته از افراد باشید.

از طرفی، هر وقت تصمیم به جذب نیرو در زرافه یا وب روبیک گرفتم و آگهی استخدام منتشر کردم، افراد مختلفی به من مراجعه میکردن که هیچکدوم دارای تخصص مورد نیاز من نبودن! یا اینطور بگم شدیدا کمبود افراد متخصص در این زمینه رو حس کردم.

تجربیات گذشته من در این رابطه، دلیلی شد برای راه اندازی این بلاگ و اشتراک گذاری آموزش هایی که شاید بتونه به افراد زیادی کمک کنه تا گلیم خودشون رو از آب بیرون بکشن و از سردرگمی خارج بشن.

امیدوارم این بلاگ، شروع خوبی برای آشنایی، همکاری و پیشرفت افراد با انگیزه و دارای هدف در کنار هم باشه.

اگر سوالی دارید که پاسخ به اون میتونه به شما کمک کنه، میتونید در قسمت نظرات با من به اشتراک بذارید تا در اسرع وقت پاسخگوی شما باشم.

ارادتمند شما، مصطفی



نظرات کاربران

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *