بلاگ شخصی مصطفی کلانتری فرد

بلاگ شخصی مصطفی کلانتری فرد

میانبری برای طراحی سایت و کسب درآمد

میانبری برای طراحی سایت و کسب درآمد

۳ شهریور ۱۳۹۹
| توسط مصطفی
| 1154بازدید
| بدون دیدگاه

میانبری برای طراحی سایت و کسب درآمد

سلام دوستان. توی این پست قصد دارم مطلبی رو با شما در میان بگذارم که شاید هر طراح سایتی اون رو با شما به اشتراک نذاره. امیدوارم این پست، باعث دلخوری طراحان سایت عزیز نشه، چرا که هدف من از بیان این مطلب، صرفا کمک به علاقه‌مندان ورود به این حوزه و در نهایت کمک به افراد برای کسب تخصص و شروع فعالیت در حوزه طراحی سایت هست 😊

اگر مطالب قبلی من رو مطالعه کرده باشید، به انواع زمینه فعالیت های حوزه وب اشاره کردم. همچنین نقشه راه تبدیل شدن به یک برنامه نویس فرانت اند و بک اند رو برای شما شرح دادم.

همونطور که قبلا هم اشاره کردم، یکی از مهم‌ترین معیارها برای ورود به حوزه طراحی سایت، داشتن علاقه  و پشتکار لازم برای یادگیری هست. اما بسیاری از افراد با وجود داشتن علاقه بسیار برای ورود به این حوزه، امکان طی کردن مسیر چند ماهه یا چند ساله برای تبدیل شدن به یک برنامه نویس حرفه ای به هر دلیلی براشون مقدور نیست و یا رسیدن به مرحله کسب درآمد در این حوزه برای این افراد دارای اولیوت بالایی هست.

بنابراین مطالعه این مطلب، برای این دسته از افراد بسیار مفید هست.


یک راه میانبر برای یادگیری و کسب درآمد سریع از طراحی سایت

احتمالا اسم سیستم های مدیریت محتوا (CMS) تاکنون به گوش شما خورده. از معروف ترین سیستم های مدیریت محتوا میشه به وردپرس، جوملا و دروپال اشاره کرد. در این میان، وردپرس محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا در جهان به حساب میاد.

سیستم های مدیریت محتوا همچون نرم افزاری هستن که برای کاربردهای مختلف نصب و مورد استفاده قرار میگیرن. یادگیری و پیاده سازی وب سایت با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا نسبت به کدنویسی اختصاصی بسیار زمان و انرژی کمتری از شما میگیره و در عین حال امکان پیاده سازی هر نوع سایتی رو برای شما فراهم میکنه.


اما، وردپرس چطور میتونه میانبری برای طراحی سایت و کسب درآمد باشه؟

یکی از مهم‌ترین مزیت های استفاده از سیستم های مدیریت محتوا، پیاده سازی وب سایت بدون نیاز به کدنویسی هست. بنابراین یادگیری پیاده سازی وب سایت با وردپرس، در چند گام ساده امکان پذیر هست:


گام اول – نصب وردپرس

نصب و راه اندازی وردپرس، همچون نرم افزاری هست که طی یک پروسه مشخص، اون رو بر روی کامپیوتر خودتون نصب می‌کنید. بنابراین با مطالعه آموزش صفر تا صد وردپرس می‌تونید وردپرس رو براحتی نصب کنید.


گام دوم – انتخاب و نصب یک قالب مناسب

بعد از نصب وردپرس، نوبت به انتخاب و بکارگیری یک قالب مناسب با کاربرد مد نظر شما میرسه. قالب های رایگان و غیر رایگان بسیاری برای این سیستم مدیریت محتوا در دسترس شما قرار داره. بنابراین با دانلود یک قالب مناسب در کمتر از چند دقیقه امکان بروزرسانی وب سایت با شکل ظاهری مد نظر شما فراهم میشه.


گام سوم – نصب افزونه های مورد نیاز

افزونه‌ها نقش مهمی در هر سایت وردپرسی ایفا میکنن. به عنوان مثال شما برای تبدیل یک وب سایت وردپرسی به یک سایت فروشگاهی، نیاز به نصب و راه اندازی افزونه ووکامرس بر روی سایت وردپرسی خودتون دارید.

افزونه ها با توجه به کاربردی که دارن، در دسته بندی های مختلف از جمله سئو، امنیت، صفحه ساز و غیره قرار میگیرن. همچنین نصب و راه اندازی افزونه ها همچون نصب قالب، تنها با چند کلیک و در عرض چند دقیقه امکان پذیر هست.


گام چهارم – تکمیل محتوای وب سایت

بعد از نصب قالب و افزونه های مورد نیاز، در آخرین مرحله نوبت به ورود و تکمیل محتوا در صفحات و بخش های مختلف وب سایت میرسه. در صورتی که شما محتوای مد نظر برای نمایش در وب سایت رو در اختیار داشته باشید، این امر در کمتر از یک ساعت امکان پذیر هست.


گام پنجم – آپلود و رونمایی از وب سایت

بعد از تکمیل مراحل نصب و ورود محتوای وب سایت، نوبت به آپلود و رونمایی از سایت میرسه. برای این کار شما به یک دامنه و فضای میزبانی نیاز دارید. بعد از خرید این دو مورد و آپلود وب سایت وردپرسی بر روی فضای میزبانی، وب سایت شما در دسترس قرار میگیره و از طریق ناحیه مدیریتی وردپرس، قابل مدیریت و بروزرسانی هست.

بعد از پشت سر گذاشتن این مراحل و دریافت تاییدیه از سمت مشتری، وب سایت شما تکمیل شده و شرایط لازم برای تسویه حساب با مشتری فراهم هست. به همین سادگی!


مباحث مورد نیاز برای شروع یادگیری وردپرس

برای دریافت اولین پروژه وب سایت وردپرسی، یادگیری مباحث زیر الزامی هست و تنها با یادگیری این مباحث، شما توانایی پیاده سازی وب سایت های شخصی و شرکتی رو پیدا می‌کنید.

  1. نحوه نصب و راه اندازی وردپرس بر روی لوکال هاست XAMPP
  2. نحوه نصب وردپرس بر روی هاست Cpanel
  3. آشنایی با پنل مدیریت وردپرس و بخش های مختلف آن
  4. آشنایی و یادگیری مدیریت برگه ها و نوشته ها
  5. یادگیری کار با ویرایشگر گوتنبرگ
  6. یادگیری ایجاد و تعریف صفحه نخست اختصاصی
  7. مدیریت و کار با رسانه ها در وردپرس
  8. یادگیری مدیریت و کار با پوسته ها در وردپرس
  9. یادگیری مدیریت و کار با افزونه ها در وردپرس
  10. آشنایی و تسلط بر فهرست های وردپرس
  11. کار با ابزارک ها و مدیریت محتوای آن ها
  12. مدیریت کاربران و سطوح دسترسی

بعد از یادگیری مباحث فوق، نسبت به پیاده سازی چند سایت وردپرسی تمرینی اقدام کنید و تسلط خودتون در این کار رو محک بزنید.


چقدر زمان برای یادگیری و دریافت اولین پروژه وردپرسی نیاز هست؟

این هم از جمله سوالاتی هست که بارها از من پرسیده شده! در پاسخ به این سوال باید گفت که تسلط بر وردپرس کاملا بستگی به عملکرد شما داره و این مدت زمان برای هر شخص ممکنه متفاوت باشه. اما به طور میانگین، در صورتی که روزانه زمانی مناسب رو برای یادگیری اختصاص بدین و پشتکار کافی داشته باشید، تقریبا 10 روز برای یادگیری و تسلط بر بخش های مهم وردپرس کافی هست و شما قادر به پیاده سازی سایت های شخصی و شرکتی هستید.

سعی میکنم در مقالات بعدی بیشتر این مباحث رو باز کنم و شما رو در این مسیر راهنمایی کنم.

اگر سوال یا ابهامی در این مسیر دارید، پایین همین مطلب با من در میون بگذارید.



نظر خود را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *